Accident

Visul despre un accident de automobil poate avea mai multe interpretãri, în functie de circumstantele accidentului, astfel:
1 - Dacã vehiculul în care ne aflãm loveste un obstacol în timp ce avansãm, înseamnã cã existã o contradictie între evolutia noastrã actualã si fiinta noastrã veritabilã, sau cã încercãm sã solutionãm cu forta un conflict care existã între vointa noastrã si posibilitãtile noastre fizice.
2 - Dacã lovim un obstacol în timp ce dãm înapoi cu automobilul, înseamnã cã este timpul sã intrãm în contact cu subconstientul nostru, sau cã trebuie sã facem ordine, sã facem luminã, asupra unor evenimente din trecut care ne afecteazã.
3 - Dacã lovim un obstacol cu partea lateralã a vehiculului, trebuie sã ne întrebãm dacã nu cumva modul nostru de a evolua este dezechilibrat, sau drumul nostru evolutiv este deviat. Poate ar trebui sã punem capãt sau sã ne încetinim activitãtile.
4 - Dacã vehiculul în care ne aflãm loveste un alt vehicul, atunci visul exprimã o stare de agresivitate pe care încercãm sã o refulãm, sau poate arãta cã evolutia noastrã intrã în conflict cu cea a unei alte persoane.
5 - Dacã un alt vehicul îl loveste pe cel în care ne aflãm, înseamnã cã ne culpabilizãm, sau cã actiunile noastre sunt prea riscante. Mai poate însemna cã cineva încearcã sã ne provoace.
6 - Dacã lovim o persoanã cu automobilul, înseamnã cã manifestãm agresivitate fatã de altcineva, sau cã planurile noastre, modul cum întelegem noi sã ne trãim viata, sã evoluãm, sunt în contradictie cu ale altei persoane.
7 - Dacã lovim un animal cu vehiculul atunci suntem avertizati de un pericol fizic care ne amenintã, sau aratã cã ne neglijãm sau chiar dispretuim viata noastrã instinctualã.
8 - Dacã noi suntem loviti de un vehicul, starea noastrã psihicã este în pericol: aratã culpabilitate, disperare, stare depresivã, sau poate cã cineva încearcã sã submineze integritatea noastrã psihicã sau fizicã.

Alte genuri de accidente:
1 - Un accident de muncã, ne avertizeazã asupra unor pericole care privesc slujba noastrã : relatii încordate la serviciu, aversiune fatã de ceea ce muncim, poate necesitatea de a ne reorienta activitatea...
2 - Accidentele în care intervin diverse obiecte si în urma cãrora ne alegem cu diverse rãni, zgârieturi, vânãtãi, etc. se raporteazã la zona corpului care este afectatã ( cap, brate, picioare, etc.). A se analiza semnificatia acesteia.
Dictionar de vise Accident, Ce inseamna cand visezi Accident>,Am visat Accident, Visez Accident, Interpretare vise Accident, Ce inseamna visul Accident, Semnificatie vise Accident, Talmacire vise Accident, Talmacirea viselor Accident, Insemnatatea viselor Accident, Vis Accident
Location: București, România

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.